Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Hårresande show

En oförglömlig show som för dig tillbaka till Milano på 1920-talet och frasiga klänningar hämtade från Göteborgsoperan. På skönhetssmässan Acadermia får du både det senaste inom skönhet och inspiration. En av höjdpunkterna är hårstylingföretaget Grazettes hårshow Winter Wonderland.

Hårshower har hittills varit förbehållna yrkesverksamma frisörer. Att Grazette nu ger alla besökare på Acadermia chansen att se showen ”Winter Wonderland” är med andra ord en unik händelse.

– Vi har plockat russinen ur kakan från våra senaste visningar runt om i världen, ”Crush around the world”. Det blir en oförglömlig show som bland annat för dig tillbaka till Milano på 1920-talet, säger Linda Beronius, marknadschef på Grazette och art director för Intercoiffure Sverige.

Där och då hade Turandot sin urpremiär på La Scala-teatern. Och precis som i Puccinis världsberömda opera är Winter Wonderland som hämtad ur en saga från Orienten.

– Alla kostymer på catwalken kommer från Göteborgsoperan, där de användes i den senaste uppsättningen av Turandot. Kläderna är inte bara vackra att titta på, de är dessutom en inspirationskälla när vi bestämmer hårstyling, makeup och musik. Det ligger åtskilliga timmars jobb bakom varje modell. Vi vill förmedla normbrytande budskap tillsammans med olika tidsepoker och uttryck där den gemensamma nämnaren är kärlek.

6 måsten på Acadermia:
• Träffa Daniel Paris, som är konferencier på catwalken och sänder live under mässan.
•Prova behandlingar som hudföryngring och tandblekning.
• Ta med bästa vännen och mys i Champagnebaren.
• Lyssna på spännande föreläsningar. Journalisten Ann Fernholm pratar exempelvis om hur socker påverkar din hud och hälsa och tandläkarspecialisten Ali Salehi berättar om hur du kan få ett vackert leende med moderna skalfasader.
• Fynda produkter till mässpriser. Black Friday-erbjudanden med 25-50 procents rabatt i vissa montrar.
• Inspireras av tutorials, shower och tävlingar i bland annat Nail Art, Make Up och Hår på Catwalken.

Acadermia 25-27 november