Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Hitta på sidan

 • Vårt hållbarhetsarbete

  Som ett av de ledande företagen i branschen ser vi det som en självklarhet att ständigt utveckla Stockholmsmässans hållbarhetsarbete och därmed bidra till en mer hållbar värld.

  Vi är också engagerade i vårt närområde, för att bidra till en positiv samhällsutveckling. Just nu stöttar vi organisationerna BRIS, Ung Företagsamhet, och Natur & Miljöboken.

  Istället för julklappar skänker vi varje år en gåva till några som behöver stödet bättre än vi själva. Senast var det antimobbningsorganisationen Friends som fick Stockholmsmässans julgåva.

  Vi är övertygade om att ett aktivt miljö- och socialt engagemang inte bara ger oss och våra medarbetare ett gott samvete, utan också skapar nya affärsmöjligheter och ökar företagets långsiktiga värde.

 • Bee Urban

  Nästa gång du kommer till Stockholmsmässan så titta om du kan se de fem orange lådorna på taket mellan kontorsentrén och huvudentrén. Där bor våra flitiga bin, som ger oss många kilo mumsig och garanterat ekologisk honung varje år. Men det är inte allt. Visste du att ungefär en tredjedel av allt du äter är beroende av pollinerande insekter, och att antalet sådana insekter har minskat dramatiskt under 2000-talet?

   

  Genom vårt samarbete med Bee Urban hjälper vi Stockholmsmässans närområde att bevara den biologiska mångfalden, samtidigt som vi bidrar till att säkra de svenska bestånden av honungsbin.

 • Natur & Miljöboken

  Stockholmsmässan är med och stödjer utgivningen av Natur & Miljöboken – Sveriges största kunskapssatsning kring miljö och hållbarhet.

  Natur- & Miljöboken delas ut kostnadsfritt till elever i mellanstadiet. På ett roligt och pedagogiskt sätt får eleverna lära sig om hur vi alla kan leva på ett sätt som bättre tar hänsyn till vår natur och miljö.

  Vill du veta mer om Natur & Miljöboken, besök Svenska Kunskapsförlagets hemsida www.kunskapsförlaget.se

 • Ortens vatten

  Sedan 2015 är Ortens vatten Stockholmsmässans leverantör av flaskvatten. Eftersom vattnet är filtrerat och buteljerat i Stockholm behövs inga långa transporter. Det gör det renare än kranvatten och grönare än traditionellt flaskvatten.

  Vattnet produceras i Stockholms förorter och skapar arbetstillfällen där de behövs mest, så på flera sätt bidrar Ortens vatten till ett mer hållbart Stockholm. Smart tycker vi.