Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Mässan fylls av unga Stockholmsentreprenörer

Vilka är Sveriges nästa företagsledare? Några av dem hittar man säkert på Stockholmsmässan i Älvsjö 20-21 mars, när Ung Företagsamhet Stockholm har sin årliga regionala mässa för UF-elever som kämpar för att nå en plats till SM i maj.

Om en vecka samlas 670 UF-företag med 2 500 gymnasieelever som lanserar sina produkter för en bredare marknad under mässan Entreprenörskap på riktigt – världens största UF-mässa.

De 670 UF-företagen delas upp på två dagar och sedan avslutas allt med The Grand Final på kvällen 21 mars, med en pampig prisutdelning för de olika tävlingarna där ”Årets UF-företag” är den mest prestigefyllda. Det är dessa tävlingar som tar de vinnande UF-företagen vidare till SM den 8-9 maj, där de får mäta sig med unga entreprenörer från övriga Sverige.

Stockholmsmässan är guldsponsor till Ung Företagsamhet och även tävlingsvärd för ”Årets monter” där kommunikationschefen Helena Nilsson är juryordförande – ett hedersuppdrag.

Varför sponsrar Stockholmsmässan Ung Företagsamhet?

– Det finns så mycket kraft i UF-företagarnas entreprenörsanda, och den kraften ser vi är positiv för Sveriges fortsatta utveckling. Sedan är det också otroligt inspirerande för oss själva att se hur UF:arna använder mässmediet och sina montrar i marknadsföringssyfte, inte minst hur länets unga fångar tidsandan och skapar lösningar på de utmaningar de ser i vardagen, säger Helena Nilsson.

Hur är det att vara juryordförande för ”Årets monter”?

– Det här är faktiskt något av det roligaste jag gör i mitt jobb! Att få möta alla dessa engagerade och drivna ungdomar som verkligen brinner för det de gör, det är en energikick för både mig och mina kollegor, avslutar Helena Nilsson.

För mer information besök www.ungforetagsamhet.se www.stockholmsmassan.se eller kontakta:
Helena Nilsson, kommunikationschef Stockholmsmässan
helena.nilsson@stockholmsmassan.se, 08-749 44 19

Fredric Tegebro, kommunikationsansvarig Ung Företagsamhet Stockholm
fredric.tegebro@ungforetagsamhet.se, 08-762 70 07