Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Stockholmsmässan arrangerar matfestival i Kungsträdgården

Sommaren 2017 får Stockholm ett nytt kulinariskt event att gotta i sig. Då är det premiär för festivalen Sthlm Street Food där även andra upplagan av Food Truck-SM kommer arrangeras. Det blir en heldag 9 september i mysiga Kungsträdgården.

Att Stockholmsmässan tillhandahåller de största och mest populära mat- och dryckesmässorna är vedertaget. I september kommer en nyhet när mässan presenterar ett helt nytt event, Sthlm Street Food som arrangeras i Kungsträdgården tillsammans med Food Truck-SM. Kungsträdgården fylls med en rad olika mat- och dryckesutställare som kommer att passa alla smaklökar. Besökarna får även chansen att äta mat från några av landets bästa Food Trucks och på såklart besöka den nykorade svenska mästaren.

– Efter förra årets enorma intresse kring Food Truck-SM vill vi nu ge fler möjligheten att följa tävlingen och smaka på maten. Därför känns det jättekul att kunna erbjuda detta på vår nya matfestival mitt i city, säger projektchefen Daniel Fritzdorf.

För att maximera upplevelsen och erbjuda fler sinnen njutning kommer det att vara olika aktiviteter och underhållning på Kungsträdgårdens scen under Sthlm Street Food.

Sthlm Street Food med Food Truck-SM arrangeras 9 september i Kungsträdgården, Stockholm.

För mer information, kontakta:

Åsa Bard Talborn, operativ projektledare, asa.bard-talborn@stockholmsmassan.se, 08-749 43 49
Felix Andersson, kommunikatör, felix.andersson@stockholmsmassan.se, 08-749 41 92