Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Nordbygg 2018 – en perfekt plats för lansering

Fidelix och IMI Hydronic Engineering planerar lansering av nya produkter och tjänster.
–Nordbygg är ett av få tillfällen då branschen verkligen samlas. Därför är det en perfekt plats för vår lansering, säger Tomas Frändén, vd Fidelix.

Finska Fidelix har sedan starten haft fokus på användarvänlig fastighetsautomation. Nu tar företaget ett steg mot energioptimering med ett helt nytt erbjudande.

Datamodellen EcoSmart ska installeras i pilotprojekt under 2017. Lansering i större skala sker under Nordbygg 2018. Företaget vänder sig till konsulter, entreprenörer och fastighetsägare främst inom kommersiella fastigheter och de finns på Nordbygg.
– Nordbygg är ett av få tillfällen då branschen verkligen samlas. Därför är det en perfekt plats för lanseringen av EcoSmart, säger Tomas.

Testar nya grepp
IMI Hydronic Energineering testade ett nytt grepp på Nordbygg 2016. Man valde att fokusera innehåll och aktiviteter i montern på helt nya produkter. Intresset blev mycket stort, målen överträffades med råge och succén var ett faktum.

– Det är alltid viktigt och givande att finnas på plats. Nordbygg är det största branschforumet i Norden och därmed väldigt angeläget för oss, säger Henrik Siverbrant, försäljningschef på IMI Hydronic Engineering

– Våra tekniska lösningar ligger i framkant när det gäller teknik för energibesparande åtgärder inom vvs och system för värme och kyla. Det händer massor i företaget och vi kommer att ha fler spännande nyheter till Nordbygg 2018, lovar Henrik Siverbrant.

För mer information besök www.nordbygg.se eller kontakta:
Peter Söderberg, projektchef, peter.soderberg@stockholmsmassan.se, 08-749 43 93