Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Stort internationellt intresse för Formex

Till inredningsmässan Formex, 23 - 26 augusti kommer några av Europas främsta design- och inredningsmagasin. Bland andra Wallpaper (UK), Frame (NL), och ELLE Deco (NL) och Schöner Wohnen (D).

Sedan tio år tillbaka arrangerar Formex ett pressprogram för internationella journalister.
De får ett skräddarsytt program med intressanta studiebesök hos några av Sveriges främsta formgivare och presenteras för aktuella designvarumärken. De får även en hel dag på Formex-mässan och deltar på prisutdelningen Formex Nova, där årets nordiska designer utses. I år deltar 17 journalister från åtta länder i Europa.

- Vi har sett att intresset för nordisk design ökat stadigt hos utländsk press. Vi är jättestolta över att så prestigefulla designmagasin väljer att komma och bevaka vad som händer på vår mässa, säger Christina Olsson, projektchef för Formex.

För mer information besök www.formex.se eller kontakta:
Christina Olsson, +46 8 749 44 28, christina.olsson@stockholmsmassan.se
Lotta Signeul, +46 8 749 43 36, lotta.signeul@stockholmsmassan.se

Formex arrangeras av Stockholmsmässan och äger rum två gånger per år. Mässan är Nordens ledande mötesplats för nyheter, affärer, trender, kunskap och inspiration inom inredningsbranschen. Formex välkomnar 900 utställare, 23 000 fackbesökare och över 850 medierepresentanter.