Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Foto:Alexander Vorobev

Kungsträdgården fylls med street food och underhållning

Snart är det dags för sensommarens häftigaste upplevelse. På lördag 9 september marscherar Sthlm Street Food in i Kungsträdgården för första gången. Det blir en heldag i matens underbara värld med en rad olika food trucks och andra utställare. Lägg där till att stora scenen kommer att sprudla med musik och underhållning.

Kungsträdgården är en av Stockholms hetaste platser att mötas med familj och vänner. På lördag kommer det att vara fullt ös hela dagen med Stockholmsmässans nya matfestival. Förutom att den prestigefyllda tävlingen Food Truck-SM avgörs är det ett flertal andra utställare inom mat, bakning och dryck. Alla SM-deltagare finns på plats hela dagen för att servera mat i toppklass. Juryn leds av stjärnkocken Fredrik Eriksson som bland annat får med sig två matälskare som får chansen att vara med i juryn efter en utlottning på Sthlm Street Food:s facebookevent.

Stora scenen fylls av underhållning i form av DJ:s, artister, dans och utlottningar av biljetter till de kommande matmässorna. Det blir även magi när Robert Bronett ger en försmak av MagicXmas som arrangeras på Stockholmsmässan senare i höst.

DJ Red Astaire och DJ Ulmox, kända från Stockholms musikscen kommer att leverera allt från kosmiska gatusouls-klassiker och tropiskt sväng.

– Givetvis tar vi också med oss vänner som tar hand om mikrofonen för att få hela Kungsträdgården att gunga som en hammock fylld med vilda 5-åringar, säger DJ-duon.

För mer information och frågor om intervjuer kontakta:
Daniel Fritzdorf, projektchef
daniel.fritzdorf@stockholmsmassan.se, 08-749 41 96

Felix Andersson, presskontakt
felix.andersson@stockholmsmassan.se, 08-749 41 92

Sthlm Street Food arrangeras av:
Stockholmsmässan, Sthlm Food & Wine, GastroNord och Bak- & Chokladfestivalen