Mat och dryck

Hos oss kan du vara säker på att bli serverad mat och dryck av högsta klass i våra tolv olika restauranger. Med stor rutin och skicklighet serverar vi tiotusentals gäster samtidigt under våra stora kongresser. Vi kan dessutom stoltsera med att vår restauratör Mässrestauranger ansvarar för Sveriges mest prestigefulla måltid – Nobelmiddagen – i Stockholms stadshus.

kockar som lagar mat

Mat för alla tillfällen

 

Bankett, à la carte eller fast food. På Stockholmsmässan har du möjlighet att äta just den mat du önskar – på det sätt du önskar. Och vet du inte riktigt hur – så gör vi det!

Här kan du ställa till med en exklusiv fest eller bjuda på catering i din monter för några specifikt utvalda. Du kan känna dig trygg i vår kapacitet i att ta hand om många gäster samtidigt.

frukost med fralla, chiapudding och kaffe

Eget konditori

Vår restauratör Mässrestauranger är ett familjeföretag i tredje generationen som förutom att ha hand om 10 restauranger och extracaféer under de stora mässorna, också driver eget konditori och har gett ut en egen bakbok.

Ekologiskt och rättvisemärkt

Inte nog med att du bjuds på hembakat under din vistelse, Mässrestauranger serverar bara ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, använder endast kravmärkt mjölk och är noga med att använda närproducerad mat i så stor utsträckning som möjligt.

frukost med fralla, chiapudding och kaffe
Bild på en av restaurangerna på Stockholmsmässan med en uppdukad buffé fylld med plockmat så som sallad och grönsaker

Hållbarhet på Mässrestauranger

Alla restaurangerna i kedjan arbetar aktivt med hållbarhetsfrågorna och är antingen Svanenmärkta eller KRAV-certifierade. Det engångsmaterial som används är två tredjedelar återvinningsbart och komposterbart. Matrester, brännbart avfall och plast separeras var för sig. Mässrestaurangers VD Maria Stridh är en av grundarna till nätverket Hållbara Restauranger som fungerar som ett kunskapsnätverk för restauranger som vill arbeta mer hållbart.
Maria fick år 2019 priset som Årets Hållbara Eldsjäl.